Zaštita podataka na platformi erse.ba/studentska.ba

Dobrodošli na platformu erse.ba/studentska.ba – internet stranicu ERSE (Edukacija – Reforma – Sigurnost – Egzistencija) mreže nastale u sklopu projekta “Studentskom praksom brže do posla” koji uz podršku Evropske unije implementiraju Udruženje “Prava za sve” i UG “Budućnost” Modriča.

erse.ba/studentska.ba, u nastavku Platforma, se obavezuje da će sve vaše podatke čuvati u tajnosti i da ih neće dijeliti sa trećim licima. Svi podaci koji su snimljeni na platformi mogu biti vidljivi samo korisnicima platforme i njenim administratorima/programerima.

Platforma se obavezuje da vaše podatke neće koristiti ni u jednu drugu svrhu osim u one na koje ste pristali u Uslovima i pravilima korištenja platforme erse.ba/studentska.ba

Dodaci

Platforma može prikupljati informacije kao što je približna geografska lokacija ili internet preglednik u svrhu kreiranja statistike i analize posjeta Platforme. U tu svrhu koristimo usluge Google Analytics-a kao i CloudFlare-a. Platforma ne kontroliše, ne nadzire i nema uvid u rad platformi kao što su Google Analytics i CloudFlare, te se odriče svake odgovornosti od načina na koji Google Analytics ili CloudFlare prikupljaju, čuvaju i koriste vaše podatke.